30. i 31. maja

Penny Plus Kućni sajam opet otvara svoja vrata

Autor: Biznis.ba
Penny Plus Kućni sajam opet otvara svoja vrata
Foto: Biznis.ba

Zamislite mjesto gdje se snovi o predivnom domu i raskošnom vrtu ostvaruju. Penny Plus vas s ponosom poziva na dugo iščekivani Kućni sajam 2024, događaj koji će biti prava poslastica za sve ljubitelje dizajna, inovacija i uređenja prostora. Ovaj spektakularni sajam održat će se 30. i 31. maja u našim poslovnicama u Velešićima, Nedžarićima i Blažuju, a vrata će biti otvorena od 10 do 18 sati.

Penny Plus je već godinama sinonim za kvalitet, raznolikost i pristupačnost. Naš Kućni sajam bit će savršena prilika da se još jednom uvjerite zašto smo vaš prvi izbor kada je riječ o uređenju doma i vrta. S ponosom ćemo vam predstaviti najnovije trendove, tehnologije i proizvode koji će vas inspirisati da stvorite prostor iz snova.

Naša posvećenost kvalitetu i inovacijama jasno se ogleda u svakom proizvodu koji nudimo. Kućni sajam je osmišljen ne samo za naše vjerne kupce i dobavljače, već i za sve profesionalce – majstore, građevinare, molere, keramičare, arhitekte i sve one koji znaju da je ljepota u detaljima. Ovo je vaša prilika da se povežete sa stručnjacima, razmijenite ideje i saznate sve o najnovijim dostignućima u svijetu uređenja. S ponosom ćemo vam predstaviti širok asortiman proizvoda koji pokrivaju sve - od temelja do krova. Naši stručnjaci bit će tu da vas provode kroz bogat program ispunjen ekskluzivnim ponudama, nagradnim igrama, promotivnim materijalima i mnogim drugim uzbudljivim sadržajima. Svaki kutak sajma bit će ispunjen inspiracijom i inovacijama, nudeći vam priliku da iz prve ruke doživite sve ono što Penny Plus može ponuditi.

Markirajte 30. i 31. maj u vašim kalendarima i pridružite nam se u Penny Plus poslovnicama. Dozvolite nam da vas inspirišemo, pomognemo i podržimo u svakom koraku na vašem putu ka stvaranju predivnog doma i vrta. Penny Plus je tu da vašu viziju pretvori u stvarnost, pružajući vam sve što vam je potrebno za savršeno uređen prostor.

Pridružite se našem Kućnom sajmu 2024. i otkrijte beskrajne mogućnosti koje čekaju na vas.

Dobrodošli kući – Vaš Penny Plus!