BiH

PIT konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama prvi put u Mostaru

Autor: Biznis.ba
PIT konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama prvi put u Mostaru

PIT konferencija jedinstvena je inicijativa koja obrađuje teme proizvodnje, industrije i tehnologije, te je namijenjena proizvodnim kompanijama, kao i kompanijama koje svojim proizvodima i uslugama utječu na ovu djelatnost.

Stručni izlagači iz BiH i regije, kao i neka od najzvučnijih imena bh. gospodarstva, sudjelovat će na prvoj hercegovačkoj PIT konferenciji koja će se u Mostaru održati 30. januara u organizaciji konzultantske kuće Targer E&C i Tehnološkog parka Intera.

PIT konferencija jedinstvena je inicijativa koja obrađuje teme proizvodnje, industrije i tehnologije, te je namijenjena proizvodnim kompanijama, kao i kompanijama koje svojim proizvodima i uslugama utječu na ovu djelatnost, priopćili su organizatori.

Konferencija je odlična prilika za uvid u posljednje tehnike iz oblasti automatizacije, robotike, WM Sistema, Employer brandinga i slično, kao razmjenu iskustva predstavnika kompanija, te ujedno otvara mogućnosti za predstavljanje uspješnih primjera poslovanja i priliku za promociju kompanija iz hercegovačke regije.

"PIT konferenciju organiziramo prema središnjim gospodarskim regijama u nastojanju da na jednom mjestu okupimo male, srednje i velike kompanije. Do sada je organizirano devet konferencija u različitim regijama širom BiH te nam je cilj da nastavimo s ovom pozitivnom praksom. Posebno nas raduje činjenica da je ova konferencija postala svojevrsna platforma za okupljanje rukovodećih i stručnih kadrova iz oblasti proizvodne djelatnosti", ističu organizatori.

Uz stručna izlaganja, izlaganja bh. i međunarodnih kompanija s ciljem poticanja biznisa, panel diskusija na goruće teme bh. gospodarstva, konferencija je i odlična platforma za učenje, nova saznanja i poznanstava na B2B susretima.

Sudionici će ujedno imati priliku da posjete promo kutke i izložbene eksponate sponzora i partnera konferencije, najavili su organizatori.

Biznis.ba