BiH

Počeo najveći regionalni sajam zapošljavanja: Virtualni dani karijera i znanja

Autor: Biznis.ba
Počeo najveći regionalni sajam zapošljavanja: Virtualni dani karijera i znanja
Ove godine, uz rekordno veliki broj oglašenih mjesta na sajmu, sve kompanije i oglasi će biti grupisani u pet tematskih cjelina, Trgovina, IT, Finansije, Turizam i Obrazovanje. Kandidati na taj način lakše dolaze do oglasa iz oblasti koje ih interesuju, a osim direktne prijave na oglas, mogu stupiti u kontakt sa poslodavcima na licu mjesta putem chat opcije. Pitajte ih o svim uslovima koji vas interesuju, plati, radnom vremenu, bonusima, na raspolaganju su vam za sve.

"Iz udobnosti vašeg doma, pronađite posao iz snova", poručuju organizatori.

Na ovogodišnjem sajmu, kada je BiH u pitanju, posao pronađite u Unicredit Banci, Teleperformance, Deichmann, Muehlbauer, JYSK, Robot, Kolektiv/Posao.ba, dok će Addiko Banka radnike tražiti u cijelom regionu.

Tokom sajma učesnici će, također, moći osvojiti i vrijedne nagrade i to iPhone8, HP laptop te dron, u nagradnoj igri Lov na blago, a za sve programere iz regiona, tu je i Virtualni Hakaton nakon kojeg najbolje očekuju GoPro kamera, dron i gaming slušalice.

Požurite na www.dankariejra.com, jer posao vas čeka, od 03. do 10. oktobra.

Virtualni sajam karijera se realizira u saradnji portala kompanije Kolektiv Posao.ba, s partnerima iz regije, portalima Infostud (Srbija) i Moj Posao (Hrvatska).

Biznis.ba / Klix.ba