haris fazlagić

Priznanje 'Vizija 100' dodijeljeno Turističkoj zajednici KS

Autor: Biznis.ba
Priznanje 'Vizija 100' dodijeljeno Turističkoj zajednici KS
Foto: Fena

Priznanje "Vizija 100 - za promociju i unapređenje turističke ponude Kantona Sarajevo" dobila je Turistička zajednica Kantona Sarajevo, a uručeno je predsjedniku Harisu Fazlagiću.

Priznanja su dodijelile Poslovne novine kompanijama koje su u protekloj godini ostvarile najbolje poslovne rezultate, u okviru konferencije "100 najvećih u BiH i regionu - ESG Impuls 2024" održane u Sarajevu.

Prilikom preuzimanja priznanja predsjednik Fazlagić zahvalio je i istakao kako turizam i Turistička zajednica KS ne bi mogli funkcionisati bez uspješnih privrednika, prenosi Fena.

- Posebnu zahvalnost dugujemo organizatoru događaja - Poslovne novine, budući da rade na razvoju kongresnog turizma, koji je u ekspanziji i na čijem će se razvoju raditi i u budućnosti - kazao je Fazlagić.

Poslovne novine realiziraju projekat 100 najvećih već 37. godinu s ciljem promocije privrednika u Bosni i Hercegovini i regionu, a ove godine prvi put projekat se realizira pod visokim pokroviteljstvom predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića, saopćeno je iz Turističke zajednice KS.