caritas BiH

Sajam zapošljavanja mladih u petak u Mostaru

Autor: Biznis.ba
Sajam zapošljavanja mladih u petak u Mostaru
Foto: Fena

Caritas Bosne i Hercegovine, u okviru projekta "EU potpora zapošljivosti i mogućnostima zapošljavanja mladih u prekograničnom području - Your Job", organizira Sajam zapošljavanja mladih koji će se održati 24. maja u Mostaru.

Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku mladima da se povežu s poslodavcima, steknu korisne informacije i pronađu zaposlenje, poručili su organizatori.

Sajam će obuhvatiti veliki broj izlagača i posjetitelja, a osnovni cilj je pružiti relevantne informacije o mogućnostima za mlade te podići svijesti javnosti o problemu zapošljavanja mladih, prenosi Fena. Nakon svečanog otvorenja i izložbenog dijela Sajma, organizirat će se radionice i predavanja na kojima će biti predstavljeni novi pristupi integracije mladih na tržite rada te konkretne i praktične ideje i rješenja koja mogu pomoći mladima u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem.

Sajam organizira Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik. Projekt financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje BiH - Crna Gora.

Događaj počinje u 11 sati, a održati će se Tehnološkom parku Intera (Bišće polje bb).