BiH

Turistička zajednica KS raspisuje Javni poziv Promocija brenda 'Visit Sarajevo'

Autor: Biznis.ba
Turistička zajednica KS raspisuje Javni poziv Promocija brenda 'Visit Sarajevo'

Turistička zajednica Kantona Sarajevo raspisuje Javni poziv 3/2021 "Promocija brenda Visit Sarajevo kroz sport" s ciljem povezivanja turizma i sporta kroz realizaciju sportskih projekata, takmičenja, ličnim sportskim angažmanom i sportskim outdoor aktivnostima tokom 2022. godine.

Na Javni poziv 3/2021 za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava mogu se prijaviti sportski klubovi, sportska društva, sportska udruženja, sportski savezi, sportisti pojedinci i druga pravna lica iz oblasti sporta, saopćeno je iz Turističke zajednice KS.

Turististička zajednica KS prepoznala je važnost sporta i sportskih uspjeha u promociji turizma te pruža podršku vrhnuskim i kvalitetnim sportskim kolektivima i pojedincima, imajući u vidu činjenicu da su naši sportski klubovi i sportisti sa svojim kontinuiranim, odličnim rezultatima najbolji promotori i utiču na stvaranje pozitivnog imidža o Sarajevu.

U cilju jačanja prepoznatljivosti i vidljivosti brenda “Visit Sarajevo” i podizanja kvalitete sportskih nastupa, Turistička zajednica KS poziva vrhunske sportiste da zajedno postižemo nove uspjehe i ostvarujemo zacrtane planove.

Prijava na Javni poziv se vrši putem Obrasca prijave koji se može preuzeti na službenoj web stranici Turističke zajednice Kantona Sarajevo www.visitsarajevo.ba, u rubrici Javni pozivi.

Biznis.ba / FENA