poslovni događaj

U Čapljini se večeras održava marketinški i biznis događaj godine

Autor: Biznis.ba
U Čapljini se večeras održava marketinški i biznis događaj godine
Foto: Fena

Čapljina će večeras biti domaćin najvećeg Marketing&Business događaja godine u Hercegovini. Riječ je o drugom Marketing&Business meetupu, koji se smatra jednim od najvažnijih poslovnih događaja u regiji.

Događaj će se održati u hotelu "President" u 19.30 sati, a uoči službenog otvaranja, posjetitelji će imati priliku prisustvovati promociji novog modela Dacia Duster te isprobati probne vožnje ovog vozila, najavili su organizatori.

Keynote speaker ove godine bit će Ilija Brajković iz agencije ''Kontra'', koji će kroz zanimljiv case study predstaviti uspješnu kampanju koju je njegova agencija realizirala za Turističku zajednicu Grada Dubrovnika.

Brajković će podijeliti uvide i strategije koje su korištene tijekom promocije na Evropskom prvenstvu u nogometu i Olimpijskim igrama, pružajući prisutnima dragocjene informacije o učinkovitom marketingu na globalnoj razini.

Nakon predavanja slijedi panel diskusija u kojoj će, uz Brajkovića, sudjelovati direktor Aerodrom Mostar Marko Đuzel te Davorin Vidačković, izvršni direktor Gume M i počasni konzul Rumunije u BiH, prenosi Fena.

Đuzel će predstaviti uspjehe Aerodrom Mostar koja bilježi značajan rast u broju avio linija i putnika, dok će Vidačković govoriti o trenutnim marketinškim trendovima u automobilskoj industriji.

Svi prisutni imat će priliku uživati u poklonima, a nakon formalnog dijela događaja, na after partyju će biti omogućeno druženje uz ukusna jela, slastice, vino i druge napitke, sve zahvaljujući sponzorima.

Organizatori su poručili da je događaj besplatan i otvoren za sve zainteresirane te da će posjetitelji imati priliku umrežiti se s liderima u industriji i proširiti svoje poslovne kontakte.

Više detalja možete doznati na Facebook i Instagram stranici Marketing&Business Meetup Čapljina, kao i na web stranici.