BiH

UniCredit Excellence Hub – Prilika za stipendiju i zaposlenje

Autor: Biznis.ba
UniCredit Excellence Hub – Prilika za stipendiju i zaposlenje

UniCredit Bank poziva studente završnih godina IT usmjerenja da se prijave i sudjeluju u UniCredit Excellence Hubu i završe trodnevnu edukaciju o temi cjelokupnog razvoja softvera kroz SCRUM metodologiju, te sudjeluju na mini hackathonu.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 12. oktobra, a mogu se dostaviti na mail prijavazaposao@unicreditgroup.ba sa naznakom 'UniCredit Excellence Hub'. Potrebno je poslati životopis i kratki video materijala u kojem kandidati treba da istaknu interesovanja u oblasti IT-a, te prethodna iskustva.

- Najuspješniji sudionici edukacije i hackathona imat će priliku dobiti stipendiju ili mogućnost zaposlenja u UniCredit Bank - saopćeno je.

Predavanja o cjelovitom pristupu razvoja softvera i SCRUM metoda razvoja softvera održat će predstavnici kompanije CROZ iz Zagreba, jednog od regionalnih lidera u oblasti IT edukacija.

- Sve edukacije, kao i završni hackathon bit će održani u Mostaru, a za kandidate koji dolaze izvan Mostara bit će osiguran smještaj za vrijeme trajanja programa - istaknuto je.

UniCredit Bank tim programom nastavlja omogućavati mladim, uspješnim i poduzetnim studentima daljnje unapređenje znanja i pruža im priliku za stipendiranja i prva radna iskustva.

Biznis.ba