20+ godina
sa vama
Saopćenje

Novi ciklus tromjesečnog plaćenog Programa BBI Banke '10 BBI talenata'

Autor: Biznis.ba
BBI Banka
BBI Banka najavila je novi javni poziv, ujedno i početak prijava za drugi po redu ciklus Programa "10 BBI talenata", pružajući jedinstvenu priliku osobama koje posjeduju fakultetsko obrazovanje ekonomskog smjera (prvi ili drugi ciklus obrazovanja), a u potrazi su za prvim radnim iskustvom, da se pridruže timu BBI Banke.

Kroz ovaj program, BBI Banka želi učestvovati u budućem profesionalnom razvoju deset mladih, talentiranih pojedinaca, pružajući im strukturirano iskustvo i mogućnost sticanja prvog radnog iskustva unutar Banke.

Polaznici ovogodišnjeg izdanja Programa će raditi uz podršku iskusnih mentora, zaposlenika BBI Banke, koji će im pomoći da naprave svoje prve profesionalne korake i steknu neophodna znanja i vještine za buduću karijeru u bankarstvu.

Deset polaznika prethodno realizovanog programa "10 BBI talenata 2023.", nastavili su svoju karijeru u BBI Banci, što govori o uspješnosti projekta.

Esma Semić, polaznica prošlogodišnjeg Programa, trenutno zaposlena na poziciji Stručnog saradnika za informacionu sigurnost u Sektoru za kontrolu rizika, izjavila je da joj je učešće omogućilo ne samo da nauči o bankarskom sektoru, već i da razvije mrežu kontakata i stekne neprocjenjivo iskustvo koje je bilo presudno za njen profesionalni put.

Ajdin Vladavić, također prošlogodišnji polaznik, sada radi kao Stručni saradnik za nabavke u Odjeljenju za upravljanje nabavkama, imovinom i sigurnošću u BBI Banci, naveo je da mu je program pružio priliku da stekne dragocjena znanja i razvije vještine koje su mu pomogle da započne svoju karijeru.

Zainteresirani, diplomirani ekonomisti mogu se prijaviti putem linka: https://bbi.ba/program-za-mlade-10-bbi-talenata/ do 28. augusta 2024.

Program "10 BBI talenata" počinje 30. septembra 2024., saopćeno je iz BBI banke.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba