Cijena po kojoj se može popiti je nevjerovatnih 13.000 dolara (oko 11.700 eura).
Inače, riječ je o restoranu koji nudi italijansku kuhinju.
Umjesto tradicionalnih pića kao što su džin ili votka, koristi se meskal, za koji smatraju da ima veliki potencijal među luksuznim pićima, ali da je neopravdano zapostavljen. Meskal koji oni koriste je rijedak i napravljen je od zelene agave, a potiče iz meksičke pustinje San Luis Potosi.
U Marrow Fine-u kažu da su se odlučili na saradnju sa Adalinom zbog jedinstvenosti ovog restorana u kojem je glavni kuhar So Kjo An. Nekada je bio golfer i napustio je profesionalnu karijeru zbog kuhinje. Učestvovao je i u najpoznatijem američkom kulinarskom rijalitiju Najbolji kuhar, prenosi Forbes.
U Adalini ne očekuju da će se piće često naručivati, ali ističu da jeste pobudilo veliko interesovanje klijentele. Ipak, kako tvrde, nije im namjera bila da privuku pažnju najšire javnosti već da fokus bude na jedinstvenom iskustvu onih koji će piti ovaj koktel.