Video

Jose Mourinho u novoj reklami Turkish Airlinesa povodom finala Lige prvaka

Autor: Biznis.ba
Jose Mourinho u novoj reklami Turkish Airlinesa povodom finala Lige prvaka
Jose Mourinho

Nacionalni turski avioprijevoznik Turkish Airlines (THY) objavio je reklamni film snimljen sa svjetski poznatim portugalskim trenerom Joseom Mourinhom za finale UEFA Lige prvaka 2024. godine.

Prema saopćenju pres-službe THY-a, reklama je snimljena za londonsko finale UEFA Lige prvaka 2024, čiji je ova kompanija službeni sponzor.

Finale je na rasporedu 1. juna 2024. godine na Wembleyju, u Londonu, a sastaće se Borussia Dortmund i Real Madrid.

U filmu Jose Mourinho, koji iskusi jedinstvene usluge Turkish Airlinesa tokom leta, pobjeđuje u teškom šahovskom meču. Dok kuša gurmanske delicije koje nudi THY-ova kuhinja u "biznis klasi", Mourinho također uživo prati utakmicu UEFA Lige prvaka.

Predsjednik Uprave i Izvršnog odbora Ahmet Bolat je rekao da su "kao Turkish Airlines vrlo ponosni što smo službeni sponzor tako prestižnog događaja kao što je UEFA Liga prvaka. U tom kontekstu, ova suradnja s Joseom Mourinhom jača snagu našeg brenda u globalnoj areni i njegovu predanost sportu".

Mourinho je izjavio da je THY s nagradama koje dobiva svake godine dokazao da je najbolji avioprijevoznik u Evropi .

"Velika mi je čast raditi s njima. Ovom saradnjom spajamo moju strast za pobjedama i jedinstveni pristup usluge Turkish Airlinesa", rekao je portugalski stručnjak.