Prilagođeno klijentima

Nova ponuda BBI stambenog finansiranja - BBI Banka pretvara 'riječi u kvadrate uz hipoteku 1 na 1'

Autor: Biznis.ba
Nova ponuda BBI stambenog finansiranja - BBI Banka pretvara 'riječi u kvadrate uz hipoteku 1 na 1'
Foto: BBI Banka

BBI Banka je, pažljivo osluškujući stvarne potrebe i želje postojećih i novih klijenata, kreirala novu ponudu koja uključuje široku paletu finansijskih usluga uz izuzetno povoljne stope te produžene rokove otplate.

Svi novi, ali i postojeći klijenti BBI Banke sada mogu aplicirati za stambena finansiranja uz omjer hipoteke jedan naprema jedan, s iznosom do 500.000 KM i uz rok otplate do 30 godina.

"Kupovina stana, kuće ili poslovnog prostora uvijek je bio izazovan životni korak. Adekvatnom finansijskom podrškom BBI Banka odlučna je biti oslonac svim bh. građanima u dijaspori, freelancerima, bračnim parovima i svima koji su se odlučili na kupovinu nekretnine bez obzira na to radi li se o stambenom ili poslovnom prostoru. U BBI Banci sada možete dobiti finansiranje s jedinstvenom hipotekom jedan naprema jedan, u iznosu do 500.000 KM i uz rok otplate do 30 godina. Na ovaj način nastavljamo podržavati ulaganja u Bosnu i Hercegovinu te učestvovati u stvaranju novih vrijednosti zajedno s našim klijentima", saopćeno je iz BBI Banke, javlja FENA.