Pauza

Klub 1 je sada mjesto okupljanja broj jedan

Autor: Biznis.ba
Klub 1 je sada mjesto okupljanja broj jedan
Višenamjenski prostor na dvije etaže smješten u strogom centru grada, u Ulici branilaca Sarajeva 25, otvorio je svoja vrata.

Sarajevo, Sarajlije, ali i svi brojni gosti glavnog grada Bosne i Hercegovine od jučer mogu uživati u novootvorenom Klubu 1. Ovaj višenamjenski prostor na dvije etaže smješten u strogom centru grada, u Ulici branilaca Sarajeva 25, širom je otvorio svoja vrata.

Klub je opremljen po najvišim standardima i enterijerom predstavlja nešto što još nije viđeno u gradu.

Smješten između tri pozorišta, Klub 1 svim zainteresovanim, osim dobrih pića i hrane, nudi raznovrsnu muziku i brojna iznenađenja.

Glavni i odgovorni za sve u Klubu 1 je Saša Naprta.

Brojni događaji

- Na dan otvaranja SFF-a otvaramo i Klub 1, koji ne teži da bude dopunjena kopija već postojećih stvari, nego će ponuditi jedan potpuno novi pristup u ugostiteljstvu i u uslugama, u smislu dešavanja koja će se moći organizovati u ovom prostoru.

Tako će se ovdje organizovati teatarski, muzički, plesni događaji. Dosta toga smo već pripremili, ali nećemo to sada otkrivati, naveo je Naprta dočekujući goste.

Otvorenju Kluba 1 su prisustvovale brojne zvanice iz svijeta biznisa, sporta, estrade...

Slavica Pecikoza, viši stručni saradnik za PR Nogometnog saveza BiH, kazala je da je Klub 1 predivan.

- Nadam se da ću ovdje često dolaziti, pogotovo zbog toga što je prostor u kojem radim jako blizu. Osim toga, imam jako dobru saradnju ne samo sa sportskom redakcijom Oslobođenja nego i generalno odličnu saradnju sa kompletnom firmom, rekla je Pecikoza i izrazila očekivanja da će Klub 1 postati njeno omiljeno mjesto.

Otvorenju je prisustvovao i poznati bh. voditelj, glumac i osnivač NVO Otvorena mreža Almir Čehajić Batko, koji ističe da Klub 1 može da bude broj jedan mjesto u gradu.

- Ovo može da bude mjesto na kojem će se moći mirno i staloženo popiti neka kafa ili obaviti razgovor, primijetio je Batko, ne krijući oduševljenje, kako reče, “bojama i stilom”.

Portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova KS-a Suvada Kuldija na zabavi povodom otvaranja Kluba 1 rekla je da joj se prostor sviđa.

- Mi, kao služba, odnosno Uprava policije, pratimo pisanje novinara Oslobođenja, kao i vašeg portala, kazala je ona, dodavši da će joj biti zadovoljstvo doći i popiti kafu u Klubu 1.

Mjesto susreta

Sportskom direktoru Sarajeva Emiru Hadžiću je bilo drago što u ime svog kluba prisustvuje otvaranju Kluba 1.

- Zaista je prelijepo, nadam se da će u budućnosti ovo biti jedno od mjesta naših susreta. Oslobođenje je, kako se zna, naš medijski partner i zaista smo zadovoljni saradnjom, rekao je Hadžić.

Biznis.ba / Oslobođenje