Pauza

Poslovna utrka 'AUDI B2B RUN' 27. septembra u Sarajevu

Autor: Biznis.ba
Poslovna utrka 'AUDI B2B RUN' 27. septembra u Sarajevu

Poslovna utrka "AUDI B2B RUN" bit će održana na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu 27. septembra, a okupit će veliki broj kompanija, institucija i organizacija.

Utrka je namijenjena isključivo poslovnoj zajednici te na jednom mjestu okuplja uposlenike kompanija koji udruženi u ekipe brane boje svojih timova i na taj način grade bolju povezanost sa kolegama izvan radnog okruženja.

Prošlogodišnje izdanje utrke u Sarajevu oduševilo je bosanskohercegovačku poslovnu zajednicu, a sudeći po broju do sada prijavljenih timova, ove godine organizatori očekuju učešće više od 1.200 trkača iz više od 150 kompanija, saopćeno je od organizatora utrke.

Kao idealan spoj timskog rada i neformalnog druženja, AUDI B2B RUN utrka pridonosi boljoj korporativnoj kulturi, jačanju međuljudskih odnosa i povećanju motiviranost uposlenika kroz promociju sporta i zdravog načina života.

Jedinstven koncept utrke pod sloganom „Cijela kompanija = jedan tim!” potakao je i veliki broj uposlenika koji ranije nisu trčali da prihvate izazov i istrče svoje prve kilometre.

Prijave za sudjelovanje su u toku putem web stranice www.b2brun.ba. Broj mjesta na startu je ograničen.

Biznis.ba / FENA