Pauza

Prijović: Nova kolekcija 'Lady B' je fenomenalna, vrhunski materijali

Autor: Biznis.ba
Prijović: Nova kolekcija 'Lady B' je fenomenalna, vrhunski materijali

Lepa Brena održala je promociju nove kolekcije „Lady B2“ na kojoj se pojavila i Aleksandra Prijović.

Pjevačica je u razgovoru za Grand otkrila u kakvom je raspoloženju nakon sarajevskih koncerata, ali i dala svoj sud o novoj kolekciji veša porodice Živojinović.

-Super sam, odlično sam raspoložena. Odmorna sam. Moram da kažem da na sebi imam novu liniju „Lady B“, zapravo bodi. Upućena sam u svaki detalj kolekcije i želim da im čestitam jer znam koliko su truda i vremena uložili u sve ovo. Jako sam sretna zbog njih – rekla je Aleksandra za Grand i dala svoje mišljenje o novoj kolekciji porodice Živojinović.

-S obzirom da je novu kolekciju radila Filipova sestra Iva, koja je fenomenalna, kad mi je donijela i čim sam vidjela šta je uradila rekla sam joj „Bravo, svaka čast“ – izjavila je pjevačica, a na pitanje da li bi se i sama jednog dana upustila u novi biznis, odgovorila je:

-Pored pjevanja jako teško, ali to se nikad ne zna šta može da sutra da se desi.

Prija je prokomentarisala i novu kolekciju veša koju je Brena prezentovala na modnoj reviji i istakla da je već skoro sve isprobala.

–Znate da oni rade u saradnji sa najboljim firmama širom svijeta, tako da su vrhunski materijali. Dok ne probaš, ne možeš da znaš. Ja sam probala i znam kako je, žene trebaju svakako da probaju i vide o čemu se radi- izjavila je Prija, a na pitanje da li bi bila model za novu kolekciju veša koju je dizajnirala i Filipova sestra, odgovorila je:

-Što da ne? Nismo pričali o tome, ali pristala bih! Nisam stigla sve da isprobam, ali neke jesam. Filipu se dopada sve što obučem, uostalom kom muškarcu se ne bi dopalo? Sve što Filip donese, odmah probam. Sad sam u dobroj formi i sve što obučem mi dobro stoji – istakla je pjevačica.

Biznis.ba