Od 22. do 24. augusta

Bosnia Property Show: Izlažu Sky Hill Jahorina, Marble Touch, Jovani Stone, Malak Janj

Autor: Biznis.ba
Bosnia Property Show: Izlažu Sky Hill Jahorina, Marble Touch, Jovani Stone, Malak Janj
Bosnia Property Show

Najavljujemo učešće još jednog renomiranog izlagača na predstojećem Bosnia Property Showu 2024. koji se održava od 22. do 24. augusta 2024. godine

Najavljujemo učešće još jednog renomiranog izlagača na predstojećem Bosnia Property Showu 2024. koji se održava od 22. do 24. augusta 2024. godine
 

Na Trgu djece Sarajeva ispred Aria Mall-a - Sky Hill Jahorina je jedinstven i potpuno autentičan kompleks koji karakteriše profitabilno ulaganje i atraktivan odmor.

Projekat je smješten u samom centru Jahorine, pored glavne ski staze. Ovaj novi biser koji karakteriše moderni dizajn renomiranog tima arhitekata doprinijeće da srce Jahorine dobije potpuno novu dimenziju, po uzoru na najpopularnije svetske destinacije.

U reflektujućem staklu se ogledaju atraktivni planinski centar i okolni pejzaži, odražavaju ljepotu prirode izuzetne i u zimskom i u ljetnjem period. Ukupna površina  kompleksa je 13.300 m2 a sadrži 110 apartmana

Svi sadržaji su nadohvat ruke, gosti uživaju u objektu vrhunskog kvaliteta i kompletne usluge, uz modernu skijašnicu za sve stanare, spa centar, kao i garažu na 4 nivoa. Takođe je  omogućeno izdavanje apartmana za vlasnike.

Netaknuta priroda, šuma, konji za jahanje, planinske staze, vožnja biciklima, panoramsko razgledanje, vožnja turističkim vozićem, planinsko bilje, kao I brojni adrenalinski sadržaji čine  Jahorinu privlačnom i ljeti i zimi .

Dođite i upoznajte se s izvanrednim timom Sky Hill Jahorina, poručuju organizatori.

 * * * 

MARBLE TOUCH General Trading and Contracting učesnik sajma nekretnina

Čast nam je što možemo predstaviti MARBLE TOUCH General Trading and Contracting, renomiranu i afirmisanu kompaniju iz Kraljevine Bahrein koja okuplja vrsne stručnjake za pružanje usluga kao što su projektovanje , dizajn, savjetovanje, obrada i ugradnja mramora i prirodnog kamena.

Sa 16 godina iskustva u toku kojih je sarađivala sa najpoznatijim arhitektima, u izgradnji vrhunskih hotela, u razvojnim projektima i poslovima za individualne investitore, kompanija Marble Touch (Dodir mermera) se osposobila i stekla reference za realizaciju velikih integriranih projekata.

Veliko je zadovoljstvo da je ova kompanija iz prijateljskog Bahreina najavila učešće na predstojećem sajmu nekretnina i što ćemo biti u prilici da pogledamo njihovu ponudu i reference. Na tržištu koje je često žrtvovalo kvalitet u korist brzine i cijene, Marble Touch nije pravio kompromise.

Obrada prirodnih kamenih ploča, bilo mramora, granita, oniksa je primarna specijalnost, a u mogućnosti su isporučiti netipične dimenzije, zahvaljujući upotrebi vrhunskih mašina. Takođe nude izradu mozaika po narudžbi od prirodnog kamena ili stakla, smanjujući time gubitak materijala na minimum.

Kupcima se nude i različite vrste finalne obrade i bogat asortiman, a sve uz podršku iskusnog tima arhitekata, dizajnera i tehničara, uključujući i opciju "ključ u ruke", uz dovoljno stručnog kadra za ugradnju proizvoda Marble Toucha.

Ne propustite ovu priliku da se povežete s MARBLE TOUCH i istražite njihov impresivan portfelj.

***

Tražite razne modele blokova, ploča i pločica za svoju kuću iz snova?

Posjetite Bosnia Property Show od 22. do 24. avgusta 2024. ispred Aria Mall-a, I pogledajte šta nudi kompanija sa međunarodnom reputacijom JOVANI STONE koja će učestvovati kao jedan od izlagača.

Jovani Stone Grupa je počela sa radom 2000. godine u Iranu proizvodeći za domaće tržište. Od 2010. godine započela je izvoz u Kinu, Bliski istok i GCC i postala relevantna na globalnom nivou. U 2015. godini otvaranjem izložbenog salona u Turskoj I Bahreinu, specijalizovanih radionica i majstorskih kurseva širom sveta, kao i izvođenjem projekata u Turskoj i Zemljama Golfskog zaljeva, proširena je i učvršćena mreža poslovnih partnera i prijatelja iz kruga najuglednijih kompanija. U vlastitim fabrikama sedmično se isiječe blokova i ploča, dalje obradi i preradi oko 1000 tona kamena sedmično.

JOVANI STONE ima impresivan portfolio od preko 40 vrsta kamena u prodaji širom svijeta. Posjeduju vlastite kamenolome iz kojeg dobijaju svoje visokokvalitetne proizvode koje obrađuju u vlastitim tvornicama, realiziraju poslove i ugovore širom svijeta i posjeduju izložbene prostore u inostranstvu.

Ne propustite ovu priliku da posjetite izložbeni prostor JOVANI STONE i istražite njihovu izvanrednu umjetnost.

* * * 

Malak Janj nam stiže sa svojom ponudom modernih montažnih kuća i namještaja od punog drveta.

Uz vodilju tradicije, majstorstva i plemenitosti nastaju inovativni komadi namještaja. Malak Janj je kompanija koja djeluje preko 100 godina, tačnije od 1901 godine.

Svaki komad namještaja je protkan kvalitetom i napravljam smislom uz veliku ljubav i umješnost. Za sebe kažu da su uz majstorstvo i tradiciju dobili puni smisao obrađujući plemenito drvo Dinarida. Organski proizvodi ove kompanije će biti predstavljeni na sajmu uz moderne montažne kuće. Malak Janj pruža cjelovit pristup kupcu, besplatnu dostavu na području BiH, montažu proizvoda i garanciju.

Pored asortimana od drveta Malak Janj gradi domove na izuzetno moderan i suvremen način zadovoljavajući koncept današnjeg stila života. U svojoj ponudi imaju minijaturne kućice i kućice kontejnerskog tipa. Na inovativan način nude brojne uštede budućim stanarima, brižno njegujući fleksibilan pristup iznalaženju rješenja za stanovanje. Malak Janj pruža brza rješenja da imate svoj dom.

Ovom prilikom vas pozivamo da dođete na plato ispred tržnog centra Aria 22,.23 i 24 augusta posjetite naš štand i uvjerite se u naš kvalitet, poručuju iz Malak Janja. 

 (Promo)