BiH

IQOS 3 DUO predstavljen u Banjaluci

Autor: Biznis.ba
IQOS 3 DUO predstavljen u Banjaluci
Sa namjerom da dodatno unaprijedi proizvode bazirane na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorjevanja duhana, kompanija Filip Moris sinoć je u Banjaluci predstavila  IQOS 3 Duo na događaju zatvorenog tipa za poslovne partnere.

IQOS 3 Duo je najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uređaja, koji je ubrzo nakon globalnog lansiranja, stigao i na naše tržište.

Predstavljanjem najnovije serije ovog inovativnog uređaja, kompanija Filip Moris završiće godinu u kojoj je donijela veliku promjenu na domaće tržište, lansiranjem prvog elektronskog uređaja za konzumiranje duhana - IQOS. Inače, IQOS je prvi uređaj, baziran na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorjevanja duhana na čijem je razvoju učestvovalo više od 400 vrhunskih naučnika.

„IQOS 3 Duo je uređaj koji je rezultat konstantnog osluškivanja potreba naših potrošača. Performanse prethodnih generacija unaprijedili smo tako da još bolje odgovaraju potrebama naših potrošača, a da im i dalje pružamo mogućnost da imaju bolju alternativu. Ponosan sam što je Bosna i Hercegovina među prvim zemljama Evrope u kojima je najnovija serija IQOS uređaja dostupna, što je jasna potvrda našoj posvećenosti da dostignemo svijet bez duhanskog dima“, izjavio je tom prilikom Srđan Lazović, generalni direktor kompanije Filip Moris za Bosnu iHercegovinu i Crnu Goru.

Najnovija generacija uređaja iz IQOS porodice - IQOS 3 Duo osim unaprijeđenog dizajna ponudio je svim korisnicima i mogućnost dvije uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja držača. Istovremeno, njegovo punjenje znatno je kraće u poređenju sa  prethodnim verzijama ovog uređaja, IQOS 3 i IQOS 2.4+.

Kompanija Filip Moris je u posljednjih 15 godina na globalnom nivou uložila više od osam milijardi dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju proizvoda koji počivaju na tehnologiji zagrijavanja duhana, uključujući i IQOS 3 Duo, sa ciljem da se do 2025. godine najmanje 40 miliona pušača, ukoliko ne prestanu da puše, opredijeli za manje štetnu opciju od cigareta.

Biznis.ba