BiH

Ljetna sezona na Jahorini oborila rekorde posjećenosti

Autor: Biznis.ba
Ljetna sezona na Jahorini oborila rekorde posjećenosti

Olimpijski centar "Jahorina" je, obezbjeđujući bezbroj atrakcija i uživanje u planini 365 dana godišnje, stao rame uz rame sa poznatim svjetskim ski-centrima, posjetioci su to prepoznali i prethodna ljetna sezona oborila je rekorde posjećenosti, rekla je Srni stručni saradnik za odnose sa javnošću ovog centra Milena Čeremidžić.

Čeremidžićeva je istakla da je prethodna ljetna sezona obezbijedila promet od gotovo 1.900.000 KM, što je za 61 odsto više u odnosu na prethodnu.

Ona je navela da je Olimpijski centar "Jahorina" ove ljetne sezone brojnim popustima učinio planinu dostupnom gotovo svim stanovnicima grada Istočno Sarajevo.

Čeremidžićeva je rekla da je OC "Jahorina" pripreme za predstojeću zimsku turističku sezonu ozvaničio pretprodajom ski-karata koja je počela 20. septembra i trajaće do 20. oktobra.

"Pretprodaja se odnosi na šestodnevne i višednevne karte koje su snižene za 10 odsto, a za korisnike Masterkard kartice obezbijeđen je popust za dodatnih 10 odsto na šestodnevne karte", navela je Čeremidžićeva i dodala da se karte mogu kupiti posredstvom veb-šopa dostupnog na zvaničnoj internet stranici Olimpijskog centra, gdje je dostupan i cjenovnik.

Ona je pozvala skijaše da iskoriste popuste i njihovu isplativost i tako izbjegnu sezonske gužve na ski-kasama.

Čeremidžićeva je rekla da zvanični datum početka zimske turističke sezone još nije određen i da će Olimpijski centar posredstvom društvenih mreža javnost blagovremeno obavijestiti o zvaničnom otvaranju i događajima koji posjetioce očekuju povodom toga.

(Biznis.ba)