BiH

Luis Figo se pohvalio poklonom gradonačelnika Sarajeva

Autor: Biznis.ba
Luis Figo se pohvalio poklonom gradonačelnika Sarajeva
Legendarni fudbaler Luís Figo gost je na 1. Međunarodnom sastanku tour operatora Meet Up Sarajevo 2019, a danas je u uredu gradonačelnika Grada Sarajeva upriličen susret sa gradonačelnikom Abdulahom Skakom.

"Stigao je da nas podrži u promociji Sarajeva kao turističke destinacije. Hvala mu kao iskrenom prijatelju, jer je ovo izuzetno značajno za naš projekt promocije glavnog grada na svjetskoj sceni. Zvijezde poput Figa koji je ambasador najbogatijeg i najpoznatijeg sportskog natjecanja na svijetu UEFA Lige prvaka šire dobar glas o BiH i Sarajevu", izjavio je gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka, koji je Figu uručio prigodan poklon, sliku panorame Sarajeva.

Figo se pohvalio poklonom na Instagramu, gdje ga prati 2,7 miliona ljudi i zahvalio na toploj dobrodošlici gradonačelniku Sarajeva.

"Mi nastavljamo raditi u interesu građana. Prvi dan ovog jedinstvenog skupa MeetUp Sarajevo prošao je veoma uspješno. Više od 200 učesnika ovog međunarodnog skupa bilo je sinoć na spektakularnoj gala večeri u Vijećnici", kazao je Skaka.

Biznis.ba