BiH

Otvorene prijave za Startup Europe Week Mostar 2019.

Autor: Biznis.ba
Otvorene prijave za Startup Europe Week Mostar 2019.

I ove godine, kao i zadnje tri, SPARK je domaćin Startup Europe Weeka u Mostaru, koji će biti održan u utorak, 12. ožujka, u 17 sati.

Glavna tema Startup Europe Weeka 'Mostar 2019' bit će uspješne priče i prilike za financiranje startupa, a svoja znanja i inpute na ove teme s posjetiteljima će podijeliti gosti iz INTERA technology parka, APH-a, Ministarstva privrede HNŽ-a, ali i startupi blablaDev, Digiqual i Imicron.

Iz SPARK-a su najavili da je događaj besplatan te da se na njega može prijaviti putem kratke forme: VIDEO

Startup Europe Week (SEW) najveći je regionalni poduzetnički događaj i pokret na lokalnoj razini čiji je cilj pomoći poduzetnicima da rastu i napreduju gdje god bili ili odakle dolaze. SEW je to dosljedno ostvarivao kroz niz lokalno usmjerenih događaja koji povezuju lokalni ekosustav i pokazuju poduzetnicima kakva je podrška dostupna na njihovoj određenoj gradskoj i regionalnoj razini.

SEW je prisutan u više od 300 gradova u više od 50 zemalja, u suradnji s više od 250 lokalnih suorganizatora. Tijekom 2016., 2017. i 2018., više od 150.000 poduzetnika prisustvovalo je događajima SEW-a diljem svijeta, a globalna publika od 6 milijuna poduzetnika je vidjela više od 20 milijuna pojavljivanja na web i društvenim kanalima, stoji u priopćenju.

Biznis.ba / FENA