BiH

"Podrumi Vukoje 1982" treći put najbolji

Autor: Biznis.ba
"Podrumi Vukoje 1982" treći put najbolji

U okviru 13. Zagreb VinoCom, internacionalnog festivala vina i kulinarstva, u Hotelu Esplanada 22. 11.2018. u Zagrebu, treći trofej u rukama direktora Podruma Vukoje 1982, G-din Radovana Vukoje.

Kao vrhunac na kraju jedne od najuspješnijh godina za kompaniju koja je već četvrtu deceniju lider vinogradarstva i vinarstva i na prestolju vinskog turizma u regionu, treći put za redom dolazi  priznanje "Bijeli Grozd".

"Bijeli Grozd" i prvo mjesto za najbolji vinski podrum u području eno-gastro turizma, dodjeljuje udruga za kulturu stola G.E.T. koja prati rad i uspjehe vinarija na polju vinskog turizma i sve ostale aktivnosti koje doprinose razvoju vinske kulture.

Podrumi Vukoje 1982 sa svojim ugostiteljsko-turističkim objektima, "Vinska Galerija", "Villa Pegola" i "Vinogradreva kuća" je već odavno ucrtan u svim turističkim i vinskim rutama a to dokazuju utrostručeni brojevi vinskih hodočasnika i hedonista  koji su uživali u raznovrsnosti ponude i vrhunskim vinima iz ovoga najnagrađivanijeg podruma u regiji.

Ovo međunarodno priznanje, zajedno sa svim ostalim koje je primila ova vinarija još jednom donosi veliki uspjeh trebinjskoj turističkoj zajednici kao i turističkoj ponudi čitave regije i zemlje i otvara nove poslovne mogućnosti na području ugostiteljstva i turizma.

Biznis.ba / NN