BiH

Prevent Travnik i Dresscode izlažu na Sajmu tekstila 'EXPO'

Autor: Biznis.ba
Prevent Travnik i Dresscode izlažu na Sajmu tekstila 'EXPO'

Prevent Travnik jedan je od izlagača na ovogodišnjem Sajmu tekstila "Timod EXPO-2019", koji se od 24. do 26. travnja održava u PSK centru "Pirota" u Travniku.

Posjetitelji sajma imaju priliku posjetiti štand Prevent Travnik te se iz prve ruke upoznati s asortimanom i uslugama koje nudi ta kompanija.

Fokus sajma usmjeren je na izlaganje noviteta i prezentiranje novih trendova za tekuću godinu, te su shodno tome svi prisutni prvog dana sajma mogli uživati u modnoj reviji domaćeg modnog brenda Dresscode, nastalog u Prevent Travniku.

Tim Dresscode by Prevent je na današnjoj reviji predstavio svoju novu kolekciju koja prati posljednje modne trendove i koja je napravljena od visoko kvalitetnih materijala, privlačnih tekstura i dezena.

Dresscode by Prevent mladi je bosanskohercegovački modni brend prilagođen domaćem tržištu s prodajnim lokacijama u Sarajevu, Travniku i Bugojnu.

Osluškujući potrebe tržišta iz Dresscoda su za svoje kupce pripremili modernu i kvalitetnu kolekciju s mogućnošću izrade odijela po mjeri uz stručnu pomoć iskusnih dizajnera i konstruktora te na taj način odjeću učinili pristupačnijom i inkluzivnijom.

Nova kolekcija brenda Dresscode predstavljena je i na ovogodišnjem Nivea Fashion Weeku u Sarajevu. Uspješna i dobro prihvaćena revija je rezultat rada s vrhunskim svjetskim modnim brendovima i velikog ulaganja u odabir kvalitetnih materijala što omogućava praćenje najnovijih trendova, koji se primjenjuju pri kreiranju odjeće.

Inspirirani samosvjesnim, jedinstvenim poslovnim ženama i muškarcima koji se ne boje izraziti sebe, Dresscode tim iz sezone u sezonu pomiče granice i zbog toga je danas prepoznatljivo ime u modnom i poslovnom svijetu, priopćeno je iz kompanije Dresscode by Prevent.

Biznis.ba / FENA