Od 22. do 24. augusta

Pripremite se za Bosnia Property Show 2024 – najprestižniji događaj u oblasti nekretnina

Autor: Biznis.ba
Pripremite se za Bosnia Property Show 2024 – najprestižniji događaj u oblasti nekretnina
Bosnia Property Show

Bosnia Property Show, jedan od najprestižnijih događaja u oblasti nekretnina, održat će se u Sarajevu ispred Aria Centra od 22. do 24. augusta ove godine.

Pored mnogobrojnih izlagača, posjetioci će imati priliku saznati više o nekretninama u Turskoj zahvaljujući prisustvu renomiranog izlagača, Famous Invest iz Alanye, Turska.

Famous Invest će se i ove godine pridružiti Bosnia Property Showu kao izlagač! Tim s dugogodišnjim iskustvom u poslovima sa nekretninama u Turskoj i Sjevernom Kipru, pruža širok spektar usluga potencijalnim kupcima i investitorima. Nude personalizovane usluge koje uključuju kupovinu i prodaju nekretnina, odabir stambenih i nestambenih prostora, pomoć pri dobivanju boravišne dozvole i državljanstva te postprodajne usluge. Bilo da tražite luksuznu vilu, kuću, stan ili poslovni prostor, Famous Invest osigurava maksimalnu dobit od vaše investicije.

Pored toga, stručnjaci nude usluge u oblasti investicijskog savjetovanja, istraživanja tržišta i implementacije strategija u klijentov portfelj projekata. Pridružite nam se na Bosnia Property Showu i krenite na izvanredno putovanje nekretninama s Famous Investom. Vaš pristup iznimnim prilikama za nekretnine u Turskoj počinje ovdje!

Zadovoljan klijent je najbolja reklama i preporuka. Zadovoljstvo nam je da učesnik prošlogodišnjeg sajma nekretnina Bosnia Property SHow 2023 i ove godine učestvujE te da će posjetioci imati priliku da upoznaju simpatični, ljubazni i stručni tim HPM - Hercegovina Property Management iz Trebinja – poručuju iz organizacionog tima Bosnia Property Show.

HPM Nekretnine Trebinje već skoro dvije decenije gradi svoj renome kao pouzdan partner u oblasti prodaje, izdavanja, turističkog smještaja i održavanja nekretnina. Sa portfolijom od preko 500 nekretnina u Trebinju i regionu jugoistočne Bosne i Hercegovine, HPM Nekretnine pomaže klijentima u ostvarenju sna o idealnoj nekretnini, bilo da se radi o stanu, kući, zemljištu ili poslovnom prostoru.

Trebinje, grad na jugu Bosne i Hercegovine, proglašen je pobjednikom u kategoriji gradova sa najboljim kvalitetom života za "zlatne godine" od strane uglednog njemačkog časopisa FOKUS. HPM Nekretnine dijele uvjerenje da je Trebinje idealno mjesto za život za sve generacije i kontinuirano unapređuju svoje poslovanje prilagođavajući se dinamičnim promjenama na tržištu nekretnina.

Posjetite nas na Bosnia Property Showu i uvjerite se u raznovrsnost i bogatstvo ponude i prilika koje vam možemo ponuditi.

Radujemo se vašem dolasku!

(Promo)