BiH

Realiziran treći modul projekta 'Zajedno do biznisa'

Autor: Biznis.ba
Realiziran treći modul projekta 'Zajedno do biznisa'

U subotu u Centra za kulturu Mostar realiziran je treći modul u sklopu projekta "Zajedno do biznisa", kojeg implementira udruga Inicijativa građanki/na Mostar uz podršku Američkog veleposlanstva u Bosni i Hercegovini.

Na edukaciji su sudjelovali mladi iz Konjica, Jablanice, Čapljine, Stoca, Širokog Brijega i Trebinja, kao i učenici Srednje ekonomske i ugostiteljsko-turistička škole iz Mostara.

Jednodnevna edukaciji sastojala se od dva interaktivan predavanja i dvije radionice na temu marketinška strategija i pristup tržištu te izrada biznis planova.

Predavačice i voditeljice radionica trećeg modula bile su Alisa Hajdarović, dipl. menadžer poduzetničke ekonomije i Anida Šabanović, mag oec., istraživač na projektima za Vanjskopolitički inicijativu.

Sudionici edukacija aktivno su sudjelovali u radu i iskazali zainteresiranost posebno u radionicama kada su u grupama izrađivali plan istraživanja za izradu marketinškog plana te izradu poslovnog plana i na koji način najbolje predstaviti svoju poslovnu ideju potencijalnim investitorima, priopćeno je iz Inicijative građanki/na Mostar.

Biznis.ba / FENA