BiH

U Bijeljini peti Poslovni forum menadžera

Autor: Biznis.ba
U Bijeljini peti Poslovni forum menadžera

Direktna podrška upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja, te povezivanje i umrežavanje najsposobnijih menadžera i rukovodilaca iz regiona, najvažniji su ciljevi Poslovnog foruma menadžera, koji je počeo danas u Bijeljini.

Na tom dvodnevnom skupu, koji je organizovao banjalučki Centar za edukaciju „Pro Educa“, a pod generalnim pokroviteljstvom Grada Bijeljina, bit će održana predavanja iz oblasti liderstva, strateškog planiranja, korporativnog upravljanja, komuniciranja, organizacije, te kriznog i strategijskog menadžmenta.

Forumu prisustvuju najuspješniji menadžeri u regionu, kao i predstavnici lokalnih zajednica, institucija Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

- Nadam se da i mi iz gradske uprave imamo načina kako da pomognemo ljudima koji se bave poslom, prije svega privatnim inicijativama i poslovima koji su neophodni za razvoj svakog grada - kazao je Mićo Mićić, gradonačelnik Bijeljine.

Dvodnevni program je ispunjen zanimljivim, atraktivnim i interaktivnim sadržajem, sa pet predavanja, četiri panel diskusije i jednim razgovorom “jedan na jedan”, saopćili su organizatori.

Biznis.ba / FENA