BiH

Zakoračite hrabro u potpuno novi svijet rada i postanite vlastiti majstori

Autor: Biznis.ba

TESA nije obična kompanija - već više od 100 godina, ona svijetu pruža izvanredne proizvode.

Danas, TESA je sinonim za inovacije u svijetu samoljepljivih proizvoda i sistemskih rješenja za industriju, profesionalce i svakodnevne potrošače. TESA je stvorila nešto više od proizvoda; stvorila je potpuno novi način rada, dajući svima priliku da postanu stručnjaci.

Jedan od njihovih glavnih trendova je očuvanje umjesto bacanja, te nude proizvode vrhunske kvalitete koji su dizajnirani da traju.

Kroz historiju, TESA je postupno razvijala širok spektar proizvoda - od ljepljivih i samoljepljivih traka, pasta za zube, dozatora i mnogih drugih. Povodom svoje 25. godišnjice, TESA je otvorila veliki novi pogon u Offenburgu, povećavajući korisnu površinu lokacije sa 4.000 na impozantnih 65.000 kvadratnih metara. TESA nije samo proširila svoje fizičke granice, već se i globalno širi kako bi bila bliže svojim kupcima, otvarajući nove pogone i predstavljajući nove proizvode.

Danas, TESA nudi raznolik asortiman proizvoda s izvanrednim kvalitetom. Njihova poznata linija obuhvaća kupaonsku galanteriju, izolaciju, samoljepljive proizvode, profesionalne alate za stručnjake i zanatlije te inovativna rješenja za zaštitu od insekata, koje su postale pravi hit. No, TESA nije samo lider u proizvodnji; fokusiraju se i na održivo poslovanje, promovišući koncept "zelenog" poslovanja.

U svim Penny poslovnicama, imate priliku otkriti svijet gdje postajete vlastiti majstori u rješavanju svakodnevnih izazova. TESA vam donosi trake za zaštitu i popravak površina, osigurava sigurnost, izolaciju i čvrsto pričvršćivanje. S njihovim inovativnim mrežama protiv insekata, vaš dom može ostati slobodan od dosadnih muha, komaraca i drugih neželjenih gostiju. Slobodno spavajte bez brige o bolnim ugrizima. Penny centri također nude sve što vam je potrebno za vašu kupaonicu. Osvježenje stila vaše kupaonice nikada nije bilo lakše. Stvorite prekrasan dizajn kupaonice s vrhunskim TESA proizvodima.

Zahvaljujući inovativnim TESA tehnologijama bez potrebe za bušenjem, lako možete montirati sve kupaonske dodatke i smanjiti svoje troškove. S velikim izborom dizajna, svaka kupaonica može postati moderna oaza bez ograničenja vaše kreativnosti. Nova dizajnerska linija kupaonskih dodataka, TESA, nudi širok spektar stila - od elegantnih do minimalističkih, tako da možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašem ukusu i učiniti svoj dom najljepšim mjestom za svakodnevni život - samo u Penny poslovnicama.

Za više informacija, posjetite www.pennyshop.ba i otkrijte TESA svijet koji mijenja način na koji živimo i radimo.

Biznis.ba