Četiri nove destinacije

Air Montenegro proširuje mrežu destinacija za ljetnu sezonu 2024.

Autor: Biznis.ba
Air Montenegro proširuje mrežu destinacija za ljetnu sezonu 2024.
Foto: X

Iz nacionalne kompanije Air Montenegro saopćili su da danas zvanično počinje IATA ljetnja sezona 2024.

Iz kompanije podsjećaju da je Air Montenegro član IATA-e od augusta prošle godine, pa shodno međunarodnim komunikacionim standardima, koriste priliku da obavijeste putnike o predstojećim planovima letenja.

Vodeći računa o povećanoj tržišnoj tražnji, u saopćenju za medije navodi se da Air Montenegro je znatno proširio mrežu destinacija u predstojećem periodu, uvodeći četiri nove destinacije.

“Naši avioni će, u poređenju sa prethodnom turističkom sezonom, letjeti još i ka Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi”, naveli su iz aviokompanije.

Dakle, kako ističu, redovan saobraćaj iz Podgorice i Tivta obavljat će ka 17 destinacija.

“Sa aerodroma Tivat letjet ćemo ka Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu, dok će se redovan saobraćaj iz Podgorice obavljati ka sledećim destinacijama: Beograd, Bratislava, Cirih, Kopenhagen, Frankfurt, Istanbul, Ljubljana, Lion, Minhen, Nant, Ostrava, Pariz i Rim”, naveli su iz Air Montenegro, prenosi CDM me.

Iz Air Montenegro kazali su da osim redovnih letova, ponudu nacionalnog avioprevoznika upotpunit će i charter letovi.

“Letjet ćemo ka više destinacija u Njemačkoj, Francuskoj, baltičkim državama, Poljskoj, Izraelu i Jermeniji. Vjerujemo da će navedena ponuda predstavljati značajan podsticaj daljem turističkom razvoju naše zemlje, te da će godinu karakterisati, ne samo popunjeni kapaciteti tokom ljeta, već i u periodu pred i post sezone. U tom smislu, Air Montenegro daje doprinos uvodeći nove letove i intenzivirajući broj rotacija već od aprila, pa do novembra tekuće godine, uz mogućnost daljeg širenja mreže destinacija”, kazali su iz aviokompanije.

Turističkoj privredi Crne Gore, poželjeli su uspješnu ljetnju turističku sezonu.

"Našim građanima da uživaju u njenim benefitima, a turiste pozivamo da sa nama podijele nezaboravna iskustva i uživaju na letovima Air Montenegra”, poručuju.