BH Pošta u akciji UNICEF-a, djevojčica Hana u ulozi direktorice marketinga

Učenica OŠ „Aleksa Šantić” iz Sarajeva, Hana Pervan danas je na kratko bila direktorica Službe marketinga BH Pošte.

Direktor Službe, Edis Đerzić ustupio je djevojčici svoju radnu ulogu i radni prostor na par sati, čime smo podržali kampanju „Djeca preuzimaju” koju organizuje UNICEF povodom obilježavanja Međunarodnog dana djeteta.

BH Pošta se odazvala UNICEF-ovoj inicijativi koja ima za cilj da se djeci omoguće prostor i vrijeme da javno govore o dječijim pravima.

Vodeći se mišlju da na mladima svijet ostaje, BH Pošta je, u skladu sa svojim mogućnostima, podržala djecu u borbi za njihova prava, a to radimo i tokom cijele godine tako što se uključujemo u različite projekte koji se bave obrazovanjem djece, njihovim sportskim aktivnostima, podržavamo različite centre i udruženja koja se brinu o zdravlju djece i mladih, te onima koji brinu o njihovom sigurnom odrastanju.

– Mi smo prepametnu i prelijepu Hanu saslušali, te smo donijeli zaključak da će BH Pošta i ubuduće osmišljavati programe podrške djeci i mladima, a Hana je nama obećala da će ostati zdrava, nasmijana i sretna, da će učiti i slušati roditelje i nastavnike, te da će nam ponovo doći u posjetu, navode iz BH Pošte.

Biznis.ba