Luksuzni kamper od skoro osam miliona dolara nudi čak i mjesto za Bugatti

Luksuzni kamper ima brojne dodatke (Foto: Facebook)

Odlazak na odmor bogataše baca na razmišljanje o tome gdje ići i šta raditi. Sada, jedna od opcija onima s viška novca je da kupe luksuzni kamper u kojem ima mjesto čak i za njihov Bugatti.

Zove se Volkner Mobil Performance S i luksuzno je opremljena kamp-kućica za nekoga s nekoliko miliona koje treba potrošiti na odmor. Dolazi u mnogo različitih varijanti, od kojih je svaka prilagodljiva kupcu.

Možda najzanimljiviji dodatak je garaža na izvlačenje koja zapravo nije uključena u osnovnu cijenu kampera od 2,4 miliona dolara, piše DriveTribe.

Na ovu ionako visoku cifru dolaze brojni dodaci. To uključuje potpuno opremljen glavni apartman, kupatilo u punoj veličini s zasebnim tušem, solarni generator od 2.000 vata koji puni bateriju, uvlačivu espresso mašinu, zvučni sistem Burmester od 355 hiljada dolara….

Ako želite sve ove dodatke, morat ćete izdvojiti dodatnih 5,3 miliona dolara od početne cijene, pa je ovo zapravo opcija za one koji imaju viška 7,7 miliona dolara koje bi mogli potrošiti na ovakav luksuzni odmor.

Biznis.ba / Klix.ba