Historijski rezultati dosadašnjeg dijela ljetne sezone na Jahorini

Olimpijska planina Jahorina iz dana u dan svojom bogatom ljetnjom ponudom izaziva sve veće interesovanje ogromnog broja posjetilaca. Zahvaljujući mnogobrojnim zabavnim, adrenalinskim i interaktivnim atrakcijama jedinstvenim u Evropi, ova planina predstavlja savršeno utočište u ljetnjim mjesecima.

– Za prvih 12 dana poslovanja u ljetnoj sezoni 2022, Olimpijski centar Jahorina dostigao je promet cjelokupnog mjeseca jula iz prethodne ljetne sezone. Naša očekivanja za ovu sezonu upravo su i bila takva, istorijska, i sigurni smo da ćemo svim sadržajima koje smo pripremili za posjetioce Jahorini postaviti nove rekorde kako u posjećenosti planini, tako i u poslovanju ovog privrednog društva –  istakao je direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić.

Dodao je da sve ljubitelje Jahorine očekuju mnogobrojne atrakcije adrenalinskog, interaktivnog, te zabavnog karaktera, uz pomoć kojih će vrele ljetne dane moći zamijeniti zdravim, planinskim vazduhom i boravkom u prirodi.

Ljeto 2022 na Jahorini bit će obilježeno i, zasigurno, najuzbudljivijom ponudom kada je riječ o manifestacijama koje će uslijediti u ostatku ljetnih mjeseci, kao i sjajnim promo popustima na karte za korištenje ljetnih atrakcija.

U toku je promo popust od 20 posto pod nazivom „Just Perfect“, do 14.7, dok će ljeto iza sebe ostaviti promo periodom od 30 posto pod nazivom „Goodbye Summer“, u periodu od 15.9. do 18.9. Svi popusti iz promo perioda odnose se na sve ljetne sadržaje, saopćeno je iz OC Jahorina.

(fena)