Novi menadžment kompanije R&S: Širimo poslovanje i ostajemo pouzdan partner

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo, jedna od vodećih bh. kompanija u oblasti uvoza i distribucije kancelarijskog i promotivnog materijala, uredskog namještaja, sredstava za čišćenje, zaštitne, medicinske i IT opreme, imenovala je novi menadžment.

U prelijepom ambijentu Golf kluba u Sarajevu, uz prisustvo svih uposlenika, pored imenovanja menadžmenta, predstavljena je i nova organizaciona struktura kompanije.

Damir Pahor, dosadašnji izvršni direktor za prodaju, imenovan je na poziciju izvršnog direktora kompanije R&S.

„Sinergijom pravih ljudi i znanja, naša kompanija je uspjela stvoriti model razvoja savremenog poslovanja orijentisanog ka klijentima. Uvjeren sam da ćemo s novom upravom dodatno unaprijediti svoju prepoznatljivu poziciju na tržištu”, rekao je Pahor.

Na poziciju direktora prodaje za javni sektor imenovan je Dino Nezić, dok je pozicija direktora prodaje za privatni sektor povjerena Damiru Drekoviću, koji je ujedno novi član kompanije.

“Zadovoljstvo mi je ali ujedno i veliki izazov raditi na ovoj poziciji. Dolaskom u R&S sam se uvjerio u odličnu organizaciju poslovanja i strukturu koja omogućava kontinuirani rast i razvoj. U narednom periodu ćemo se fokusirati na jačanje partnerskih odnosa sa kupcima i nastaviti raditi na ostvarenju naših poslovnih ciljeva.“


Prodajom u distributivnom sektoru upravljat će Admir Ćosić, a za direktoricu kategorija imenovana je Šejla Krehić.

R&S Olakšava posao

Strateška odluka o promjeni rukovodstva predstavlja novu eru u poslovanju ove kompanije. Vođeni misijom da klijentima olakšaju poslovanje, već 26 godina opravdavaju status pouzdanog partnera za sve kancelarijske potrebe.

Uvozom i disitrubucijom više od 20.000 artikala vodećih svjetskih brendova, R&S svojim kupcima omogućava da na jednom mjestu – brzo, pouzdano i efikasno nabave sve potrebno za kvalitetno poslovanje, te tako uštede i vrijeme i novac.

***

R&S d.o.o. Sarajevo sarađuje s više od 5000 pravnih korisnika širom države. Jedan je od vodećih uvoznika i distributera kancelarijskog namještaja, kancelarijskog materijala, promotivnih artikala, higijenskog pribora, zaštitne opreme i medicinskih sredstava i IT opreme. R&S danas zapošljava skoro 90 uposlenika. Gotovo da nema kancelarije u BiH u kojoj nema bar jedan R&S proizvod.

Više informacija na www.ris.ba.

Biznis.ba