Telemach: Akcija svih otključanih kanala i video kluba produžava se do 30. septembra

Telemach akciju u kojoj su otključani svi dodatni digitalni kanali i Video klub naslovi produžava do 30. septembra.

Dosadašnji i novi korisnici EON, D3 i Total TV platforme imaju do 30. septembra sve digitalne kanale iz Telemach ponude, više od 250 kanala, od kojih je preko 65 u HD rezoluciji. Do kraja septembra korisnicima je dostupan i Video klub sa preko 16.000 popularnih naslova.

Za ljubitelje serijskog programa, pored postojećih domaćih na raspolaganju su i regionalne hit serija: Konak kod Hilmije, Žigosani u reketu i Ubice mog oca, a među otključanim sadržajima će moći pratiti najtraženije i najgledanije serije: Ballers, Obitelj pravednika, Igre prijestolja, Tudori, Tajni život mačaka, Milijarde.

Također se mogu vidjeti i ekskluzivni filmovi i druge serije i dokumentarci prestižnih kanala i video platformi: HBO Premium, Cinestar TV Premiere HD, Pickbox Now, National Geographic +, Hopster.

U velikom izboru HBO naslova korisnici mogu uživati aktiviranjem ovog paketa putem portala MOJ Telemach, dok će ostali kanali biti automatski otključani.

– U našoj ponudi imamo najtraženije TV i Radio kanale, najveći broj kanala u HD rezoluciji, napredne funkcije kao što su TV unazad do 7 dana, TV na više uređaja i najveći Video Klub u zemlji – navode iz Telemach-a.

Biznis.ba