BiH

Vrednovanje poslovnih rezultata na konferenciji 'Pouzdanost 2018'

Autor: Biznis.ba
Vrednovanje poslovnih rezultata na konferenciji 'Pouzdanost 2018'

Od 32.292 kompanije koje su predale završne godišnje finansijske izvještaje u protekloj godini, samo njih 4.511 može se pohvaliti da su zadovoljile stroge kriterije bonitetno pouzdanih.

Priznanje i certifikate bonitetne pouzdanosti za ostvarene rezultate kojima su kompanije sebi osigurale ovu istinsku univerzalnu vrijednost dobit će 28. novembra Sarajevu na konferenciji "Pouzdanost 2018".

Svojim uspješnim, transparentnim i odgovornim poslovanjem, te ostvarujući rast svih ključnih parametara pokazali su da na tržištu Bosne i Hercegovine postoje i oni koje možemo nazvati pouzdanima, saopćeno je iz Poslovnih novina.

Vrednovanje rezultata i promocija bonitetnih kompanija samo su jedna od stavki koju će ove godine donijeti konferencija koju organiziraju Poslovne novine i LRC. Suorganizator projekta je BBI VIP Business Club, a specijalni partner Express Courier, ovlašteni zastupnik UPS brze pošte.

Konferencija će okupiti, navode organizatori, samo one najbolje iz poslovnog svijeta BiH, te donijeti brojne priče o uspjehu, napretku, povjerenju i pouzdanosti, a svima će poslužiti kao prilika za nove poslovne kontakte i dogovore za uspješne buduće realizacije.

Organizatori su saopćili da su osigurali i vrhunske govornike koji će konferenciji dati jednu novu dimenziju, a svim učesnicima otvoriti nove vidike u poslovanju, ali i prikazati one ljudske vrline koje sa sobom nosi riječ pouzdanost.

Biznis.ba / FENA