Informativni dani u sklopu projekta EU4Business u četvrtak u Mostaru

Informativni dani povodom objavljenog Poziva za dostavljanje projektnih ideja u sklopu projekta EU4Business – razvoj poduzetništva, održat će se u četvrtak, 25. travnja, s početkom u 11 sati u hotelu Bristol u Mostaru.

Kako se navodi u najavi, Međunarodna organizacija rada (MOR) u okviru projekta EU4Business koji financira Europska unija objavila je Poziv za dostavljanje projektnih prijedloga u oblasti razvoja poduzetništva.

Cilj je navedenog poziva prikupljanje projektnih prijedloga koji bi pomogli osnivanje i razvoj mikro, malih, srednjih i novoregistriranih (start-up) poduzeća, kroz uspostavljanje mehanizama koji će omogućiti financijsku i nefinancijsku (tehničku/stručnu) pomoć krajnjim korisnicima (novim i postojećim poduzetnicima iz ciljnih kategorija) i stvaranje i daljnji razvoj poduzetničke infrastrukture na lokalnoj razini.

Informativni dani se organiziraju kako bi potencijalni podnositelji projektnih ideja mogli dobiti pojašnjenja u vezi s javnim pozivom i procesom podnošenja prijava.

Izjave za medije planirane su u 10.45 sati, a medijima će se obratiti Katarina Crnjanski-Vlajčić, projektna koordinatorica Međunarodne organizacije rada.

 

Biznis.ba / FENA