Poznati svi brendovi koje će kupci moći pronaći u banjalučkom Delta Planetu

Sedmicu uoči zvaničnog otvorenja ovog tržnog centra posjetili smo objekt u kojem se uveliko odvijaju radovi. Fotoreporter portala Klix.ba je zatekao radnike koji vrijedno rade na postavljanju fasade, dok se unutar objekta zakupci trude na vrijeme završiti sve potrebne radove na uređenju enterijera prodavnica.

Osim švedske kompanije H&M, koja je svoj dolazak na bh. tržište najavila još u julu prošle godine, u tržni centar Delta Planet očekuje se dolazak španske grupacije Inditex pa će posjetioci ovog tržnog centra imati priliku kupovati i u Bershki, Stradivariusu i Pull&Bearu.

Osim toga, u novom šoping centru će se, između ostalih, nalaziti Desigual, Guess, Calvin Klein, Dexy Co, XYZ, Modiana, Plaza, Levi’s, Orsay, Lindex, Ecco, Reserved, Tiffany, BS Fashion, Penti, Lacoste, Nicola’s, Lee Cooper, Extreme Intimo, Springfield, U.S. Polo, Tommy Hilfiger, Tudors, Tom Tailor, Rellax, New Yorker i Fashion&Friends.

Osim modnih brendova posjetiocima će biti na raspolaganju i kino površine 1.500 kvadratnih metara sa šest kinosala, banke, apoteke, supermarket, praonica za automobile, parking sa skoro 1.000 parking mjesta i dio s restoranima.

Među brojnim gastro sadržajima koji će biti na raspolaganju posjetiocima tržnog centra Delta Planet je i restoran “Agape” koji je, prema pisanju banjalučkih medija, u vlasništvu porodice predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Biznis.ba / Klix