Addiko banka slavi drugi rođendan uz pozitivne poslovne trendove

Prije dvije godine, na Međunarodni dan štednje, Addiko brend je i zvanično ušao na bh. tržište.

Predsjednica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo Sanela Pašić je izjavila da su svojim klijentima uspjeli pokazati da bankarstvo može biti jednostavno i jasno, te da i u narednom periodu nastavljaju sa pozitivnim poslovnim trendovima, rastom i ambicioznim razvojnim planovima.

– Kao i prethodne godine i ove ćemo rođendansku radost podijeliti sa klijentima, omogućavajući im 31. oktobra plaćanje računa bez naknade u svim poslovnicama Addiko banke – dodala je Pašić.

Osim toga, kako je dodala, dijelu učenika u školama u Sarajevu, Bijeljini i Grudama, kojima su prošle godine donirali školske ormariće, donirat će dodatne školske udžbenike koji će učenici koristiti u školi, kako bi im olakšali školske torbe i omogućili praviliniji tjelesni razvoj.

– Rođendan ćemo obilježiti nizom aktivnosti, među kojima bih istakao druženje za mališane sa područja Starčevice, na nedavno otvorenom Addiko dječijem igralištu – kazao je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka, te dodao da će se mališani na igralištu moći igrati, družiti sa omiljenim likovima iz crtanih filmova i saznati više detalja o štednji i njenoj koristi.

Addiko banka je tokom protekle dvije godine značajno poboljšala sve ključne poslovne indikatore, finansijske rezultate, kvalitet imovine i postavljeni su temelji za kontinuirano održivi rast, saopćeno je iz te banke.

Biznis.ba / FENA