Beč – Marketinška podrška za privrednike u vrijeme pandemije

Bečka medijska kuća W24, Grad Beč i Privredna komora Beča udružuju snage u cilju savladavanja negativnih ekonomskih posljedica pandemije.

Od početka ekonomske krize izazvane pandemijom koronavirusa, mnoge bečke male i srednje kompanije koriste besplatne ili povoljnije mogućnosti reklamiranja na različitim web portalima, između ostalog i na namjenskoj platformi medijske kuće W24, saopćio je Eurocomm-PR Sarajevo.

Zbog velikog interesovanja i uspjeha ovih inicijativa pokrenut je novi projekt “Započnimo odmah!” (Jetzt miteinand durchstarten!) koji daje priliku malim i srednjim poduzetnicima da se predstave na televiziji prema novom cjenovniku W24.

Novi paket usluga kreiran upravo za ovu situaciju uključuje produkciju i emitovanje reklama te prava na dalju upotrebu proizvedenog reklamnog materijala.

– Upravo je u ovim izazovnim vremenima važno podržati regionalnu trgovinu i manje kompanije. Oni su posebno pogođeni učincima pandemije. ‘Započnimo odmah!’ je projekat koji direktno implementira ovu podršku i široj javnosti predstavlja ponude iz našeg regiona. Zbog toga rado podržavamo ovaj projekt – izjavio je član gradske vlade, resor za ekonomska pitanja, Peter Hanke.

– Naše kompanije se trenutno bore za svaki euro. Stoga je posebno važno podržati regionalnu ekonomiju na svim nivoima. Inicijative ‘Započnimo odmah!’ doprinose toj podršci – rekao je Walter Ruck, predsjednik Bečke privredne komore.

Izuzetno povoljni paket marketinških usluga, namijenjen za regionalne i lokalne, srednje i male kompanije, u ponudi je sve do 31. januara 2021. godine i reklamira se putem posebne stranice na zvaničnom portalu televizije W24 preko koje se poduzetnici mogu prijaviti.

Biznis.ba / FENA